Hoe werkt het?

Delen is eenvoudig met Coper Deelt

Je schrijft je in en wordt samen met je buurtbewoners lid van de coöperatie Coper Deelt. De auto is geleased door de coöperatie. De leasemaatschappij zorgt voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting, geen omkijken meer naar dus. De auto is niet voorzien van reclame of logo’s. Als je ermee rijdt dan is het jouw auto.

Ieder lid van Coper Deelt kan met behulp van de mobiele app de auto reserveren, openen, ermee rijden en de auto weer afsluiten. In de auto is een kastje bevestigd dat het aantal kilometers en de tijd dat je de auto gebruikt registreert. De auto staat op een vaste gereserveerde plek (met laadpaal) in onze buurt. De eerste vaste parkeerplek is in de Copernicusstraat

De auto van CoperDeelt is een Nissan Leaf. Uiteraard kan de auto niet alleen aan de eigen laadpaal worden opgeladen maar ook tussendoor en op een andere plaats met de laadpas van Coper Deelt.

 1. Download de mobiele app
  Als je bent aangemeld bij CoperDeelt, ontvang je een uitnodiging om onze mobiele app te downloaden. We werken hiervoor met de app van ‘onze auto’. Vanaf dan kun je de deelauto van CoperDeelt in de buurt reserveren en gebruiken.
 2. Reserveer de auto
  Reserveer de auto via de app voor de dag en de tijd dat je hem wilt gebruiken. Je kunt de auto reserveren per uur of per dag.
 3. Open de auto
  Vanuit de app open je met een virtuele sleutel de auto. Dit kan vanaf het moment dat de reservering is gestart.
 4. Rijden!
  Verwijder de oplaadkabel en rijden maar. Bij terugkomst kan de auto weer worden opgeladen bij de laadpaal.
 5. Betalen
  De kosten worden per kwartaal verrekend. Parkeerkosten en boetes betaal je uiteraard zelf.
Coper Deelt voor een schone, sociale en leefbare buurt. Slim delen met Coper Deelt.